15/11 2015  - Køre tur

Fra dagens og nok årets sidste tur på Vespaen 4 mand (Peter Babbage  Preben Bech Ole Fløjstrup Tanggaard Andreas Fink Mejlgaard) stærk køret en tur i omegnen af de 50 km.

 15 11 2015 sidste tur1  15 11 2015 sidste tur2


7/11 2015 - Medlemsmøde07 11 2015 medlemsmoede

Mange tak for det store fremmøde til vores første medlemsmøde, og den store interesse de fremmødte udviste for vores forslag, vi i bestyrelsen vil lægge os i selen for at udarbejde et spændende aktivitets kalender for næste år, en stor tak skal der lyde til Preben Bech kone for kagen, og det samme til Anne-Mette Broholm Petersen for hendes hjemmebag, og de som kom langt fra bl.a., Frank Lindemann Nielsen som kom helt fra Hadsund.

På bestyrelsens vegne
Ole Fløjstrup Tanggaard

 

3/10 2015 - Træf ved stumpemarkedet Knivholt

frhVi havde jo planlagt en tur i dag til stumpemarkedet på Knivholt ved Frederikshavn, afgange var sat til kl. 0830 fra Hjørring, jeg var der til rette tid, og kort efter ankom Arne Holland Larsen fra Vester Hassing på sin Vespa.

Efter en kort ventetid og da klokken var blevet 0845 og der ikke så ud til at komme andre, begav vi os på vej mod Frederikshavn, vor herre haved endnu ikke fået fuld damp på varmeapperatet, så vi mærkede at det er blevet efterår i Danmark. 

Velankommende til Knivholt begav vi os ind på markedet, og løbe ret hurtig over Preben Bech, så vi fik købt en kop varm kaffe til at indlede snakken, og ret hurtig derefter ankom også Per Hald Henriksen, så nu var vi fire indtil vi mødte Tommy Fuglsang Hyllen fra Ålbæk derudover mødte vi ret mange som dels havde set os i TV og skulle høre mere om vores fælles projekt. Så grobunde for yderligere medlemstal stigning vil vi nok mærke i tiden som kommer.

Da klokken var blevet 1230, og efter et par kraftige pølser, besluttede vi at tage afsked. Arne mod Vester Hassing og jeg mod Hjørring.

Jeg var ikke kommet mere end 1 km fra Frederikshavn da jeg kom i tanke om at jeg havde glemt noget som jeg havde købt, så jeg vendt Scooteren og kørte tilbage, og straks var der folk som henvendt sig så der gik yderligere en halv time.

Så kom der en ældre mand hen til mig og spurgte om jeg kendt nogen som ville være interesseret i en Vespa motor, umiddelbart kendte jeg ikke nogen, men jeg gik dog med ham op til hans bil for at besigtige motoren, efter lidt snakken frem og tilbage om prisen nåede vi frem til en pris på 300,- kr. og så opstod det næste problem hvordan skulle jeg få den hjem, for jeg have afmonteret min baggagebærer tidligere på dagen for rep. efter mit stunt i går, men som sendt fra himlen kom Andreas Hertz-Kendellen og tilbød at tage den med til Hjørring og jeg sagde selvfølgelig ja til tilbudet.

Så nu har jeg en Gl.motor mere at lægge på hylden, på min vej tilbage mod Hjørring mødte jeg Peter Babbage som havde sagt at han ville afpasse hans besøg på markedet når han alligevel skulle til Frederikshavn for at dømme en fodbold kamp, jeg var hjemme i Hjørring igen kl. 1415 efter en dejlig dag mellem ligestillede, og så må jeg nok konstatere at det nok var årets sidste Vespa tur, så nu venter 6 mørke og kolde vinter måneder inden vi igen kan trække hvepsen ud.

2/10 2015 - Køretur

Afgang fra Boxit Hjørring P-Plads kl. 1600, og køre til Q8 på Aalborgvej i Brønderslev hvor vi tilslutter os de som kommer sydfra, derefter går turen ud i det blå.

Lige et par billeder fra turen, inden vi havde mødt nemesis.

drlund   drlund2

28/9 2015 - Klubben i TV

Klubben var inviteret i studiet hos TV2Nord

IMG 0554a

Stor tak til TV2Nord for en fantastisk behandling og interesse for vor klub.

En af studieværterne fortalte iøvrigt at hun og hendes mand har en flot Vespa med sidevogn.

Se indslaget her

Se hel udsendelsen her

26/9 2015 - Køre tur til stumpemarkedet Aars

Gerhard og jeg har været på en fin tur til Stumpemarkedet i Aars. Jeg kontaktede både Nordjyske og TV2Nord, med hensyn at vi bl.a. ville forsøge at skaffe flere medlemmer søndenfjords. Således at vi kunne reducere føringen 14-3 i Hjørrings favør. Desværre kunne ingen af de 2 medier komme.

Nå men vi fik prøvet Vespaernes kurve egenskaber, at små veje til/fra Aars.

Vel ankommen kom vi til at give vore køretøjer et skilt, der fortalte hvor vi var fra. Vi talte med en Vespaejer fra Viborg, som havde udført et super fint malerarbejde på sin Vespa som Gerhard's. Arne har navn og telefonnummer, hvis nogen har brug for en rigtig god autolakerer.

Talte også med formanden for http://www.himmerlandsnimbusklub.dk som gerne af og til vil på ture med os.

En god dag - hvor vi lod regnbygerne køre i forvejen. 

 aars1  Aars

20/9 2015 - Køre tur

I forbindelse med dagens køretur her i det Nordjyske, afholdte vi et stiftende møde på Cafe Slugten i Lønstrup, vi var 6 deltagere, som hermed har gjort det 
officielt at der nu er en VESPA KLUB mere i Danmark, og vi vil selvfølgelig tilslutte os VESPA KLUB DANMARK.  

5  6

 7 8

19/9 2015 - Køretur

Arne og Gerhard varmer op til turen dagen efter.

4  2

 

 

 fb